ΦΛΩΡΙΝΑ 23ο Απολογιστικό Συνέδριο του Ταμείο Αλληλοβοήθειας Προσωπικού του ΟΑΕΔ. στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: 23ο Απολογιστικό Συνέδριο του Ταμείο Αλληλοβοήθειας Προσωπικού του ΟΑΕΔ. στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο

.

.

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

23ο Απολογιστικό Συνέδριο του Ταμείο Αλληλοβοήθειας Προσωπικού του ΟΑΕΔ. στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο

Η πόλη της Φλώρινας φιλοξένησε την Πέμπτη 1 Μαρτίου το 23ο Απολογιστικό Συνέδριο του Ταμείο Αλληλοβοήθειας Προσωπικού του ΟΑΕΔ.
Τα θέματα που απασχόλησαν του Συνέδριο ήταν μεταξύ άλλων ο απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ., η ανάγνωση της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός της επόμενης περιόδου, η έγκριση διοικητικών πεπραγμένων και οικονομικής διαχείρισης και αιτήματα για κατ' εξαίρεση χορήγηση εφάπαξ αποζημίωσης δικαιούχων.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Τις εργασίες συντόνισε ο Σταύρος Παπασωτηρίου, Αναπληρωτής Γ.Γ. Δ.Σ. ΤΑΠ ΟΑΕΔ.
Κατά την έναρξη χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Πέτρος Σερίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάββας Σαπαλίδης και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας Σιάκος.
Στο video μιλούν ακόμη ο Γιώργος Δοβρίδης, πρόεδρος ΤΑΠ ΟΑΕΔ, ο Γιώργος Μακράκης, πρόεδρος διοικητικών υπαλλήλων ΟΑΕΔ., ο Ιωάννης Παπατσεχιλίδης, πρόεδρος Εκπαιδευτικών ΟΑΕΔ και ο Δημήτριος Κανελλίδης, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΟΑΕΔ.