ΦΛΩΡΙΝΑ Με 1 εκατ. ευρώ επιδοτεί η ΔΕΗ το ενοίκιο των κατοίκων του οικισμού Αναργύρων Αμυνταίου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Με 1 εκατ. ευρώ επιδοτεί η ΔΕΗ το ενοίκιο των κατοίκων του οικισμού Αναργύρων Αμυνταίου

.

.

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Με 1 εκατ. ευρώ επιδοτεί η ΔΕΗ το ενοίκιο των κατοίκων του οικισμού Αναργύρων Αμυνταίου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΟΙΚΙΟΗ οικονομική ενίσχυση αφορά την περίοδο από την κατολίσθηση του ορυχείου μέχρι την ολοκλήρωση της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης. ην επιδότηση ενοικίου των κατοίκων του προς μετεγκατάσταση οικισμού Αναργύρων του Δήμου Αμυνταίου ανέλαβε η ΔΕΗ για την περίοδο μετά την κατολίσθηση του ορυχείου και μέχρι την ολοκλήρωση της αναγκαστικής απαλλοτρίωσής του.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Οι συνολικές δαπάνες για την επιδότηση ενοικίου που ενέκρινε το Συμβούλιο Διεύθυνσης της ΔΕΗ ανέρχονται σε 924.837 ευρώ. Το Συμβούλιο Διεύθυνσης στην ίδια συνεδρίασή του ενέκρινε την ανάθεση της προμήθειας νερού για ανθρώπινη κατανάλωση για τις ανάγκες του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κοζάνης (ΔΕΥΑΚ), έναντι συνολικού τιμήματος 612.750 ευρώ, για μια πενταετία με δικαίωμα προαίρεσης για δεύτερη πενταετία και τίμημα 612.750 ευρώ, σε περίπτωση που αποφασιστεί η σχετική παράταση της σύμβασης.
ΠΗΓΗ