ΦΛΩΡΙΝΑ Για κρίση του πολιτικού συστήματος, ως απόρροια της οικονομικής κρίσης, έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Για κρίση του πολιτικού συστήματος, ως απόρροια της οικονομικής κρίσης, έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης

.

.

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Για κρίση του πολιτικού συστήματος, ως απόρροια της οικονομικής κρίσης, έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης

Για κρίση του πολιτικού συστήματος, ως απόρροια της οικονομικής κρίσης, έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, που βρέθηκε στη Φλώρινα ως κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης του Κινήματος Αλλαγής.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε πως εξαιτίας της ακραίας πόλωσης που επικρατεί, κυρίως ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, η χώρα οδηγείται στην καταστροφή και πως το Κίνημα Αλλαγής καλείται να δράσει σ’ ένα πνεύμα εθνικής ενότητας και να προσφέρει διέξοδο στους πολίτες.

Ειδικές αναφορές έκανε τόσο στο σκάνδαλο Novartis, όσο και στα εθνικά θέματα.

Για το μεν πρώτο τόνισε πως υπάρχει πολιτικοποίηση ενός θέματος που θα έπρεπε να είναι θέμα της τακτικής δικαιοσύνης και πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει ένα κυνήγι μαγισσών.

Για τη στάση της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα υπογράμμισε πως «δρα με προκλητικότητα», ενώ για την ονομασία της FYROM επανέλαβε πως το θέμα μπορεί να κλείσει αξιοπρεπώς με «μία σύνθετη ονομασία, με γεωγραφικό προσδιορισμό, έναντι όλων και εγκατάλειψη του αλυτρωτισμού».