ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΣΟΧ Φλώρινας συμμετέχει στη «Διεκδίκηση Χιονονιφάδας» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο ΣΟΧ Φλώρινας συμμετέχει στη «Διεκδίκηση Χιονονιφάδας»

.

.

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΣΟΧ Φλώρινας συμμετέχει στη «Διεκδίκηση Χιονονιφάδας»

 Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πρωτοπόρο πρόγραμμα ανάπτυξης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) με τίτλο «ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑΣ». Το πρόγραμμα είναι μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας της Διεθνής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS) «Φέρτε τα παιδιά στο χιόνι». Σκοπός του προγράμματος, που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά που το επιθυμούν να γνωρίσουν τα αθλήματα Χιονοδρομίας, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τη φύση και το βουνό.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


O Σ.Ο.Χ. Φλώρινας, με την συνεργασία του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας Πισοδερίου συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο πρόγραμμα ”Snowkidz”. Με την χιονονιφάδα τα παιδιά της περιοχής μας, στα πλαίσια μιας σχολικής εκδρομής, θα γνωρίσουν από κοντά ένα από τα ομορφότερα Χιονοδρομικά Κέντρα της χώρας. Επίσης, είναι μια ευκαιρία για τους μικρούς μαθητές, να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με τα αθλήματα της χιονοδρομίας με την βοήθεια διακεκριμένων προπονητών και δασκάλων, μέσα από ένα συγκροτημένο πρόγραμμα εκμάθησης της Ε.Ο.Χ.Α.

Από τις 5 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2018 οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σε πέντε χιονοδρομικά κέντρα της χώρας:

Στον Παρνασσσό με οργανωτές τον ΕΧΟΣ Αμφίκλειας και την Περιφέρεια Στέρεας Ελλάδος
Στο Βελούχι με οργανωτές τον ΕΟΣ Καρπενησίου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος
Στα Καλάβρυτα με οργανωτές τον ΕΟΣ Πατρών και την Περιφέρεια Πελλοπονήσου
Στο Ανήλιο Μετσόβου με οργανωτές τον ΕΟΣ Μετσόβου και το Χ.Κ Ανηλίου
Στη Βίγλα με οργανωτές τον ΣΟΧ Φλώρινας, το Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου και την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας
Προτρέψτε τα παιδιά να ζήσουν ένα μοναδικό ταξίδι εξερεύνησης στο μαγικό λευκό κόσμο του χιονιού, ανακαλύπτοντας το με όλες τους τις αισθήσεις. Οι προπονητές, τα στελέχη του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας και όλοι οι εργαζόμενοι του Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους μαθητές που θα επισκεφτούν το Χιονοδρομικό Κέντρο της πόλης μας.

Λάζαρος Χ. Καράντζας

Πρόεδρος Σ.Ο.Χ. Φλώρινας

 Tags : ΣΟΧ Φλώρινας