ΦΛΩΡΙΝΑ Εκατοντάδες επισκέπτες έχουν κατακλύσει το Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας - Πισοδερίου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Εκατοντάδες επισκέπτες έχουν κατακλύσει το Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας - Πισοδερίου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

.

.

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

Εκατοντάδες επισκέπτες έχουν κατακλύσει το Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας - Πισοδερίου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Εκατοντάδες επισκέπτες έχουν κατακλύσει το Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας - Πισοδερίου αφού, τόσο ο ιδανικός καιρός, όσο και το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας, προσφέρουν μια ιδανική ευκαιρία για εξόρμηση σε ένα από τα ωραιότερα Χιονοδρομικά Κέντρα της χώρας. Λάτρεις των χειμερινών σπορ, αλλά και παρέες που απλά θέλουν να απολαύσουν τον καφέ και το φαγητό τους σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, επισκέπτονται από κάθε σημείο - κυρίως - της Βόρειας Ελλάδας το Χιονοδρομικό Κέντρο.

</div>ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

  Αξίζει, βέβαια, να αναφερθεί και το ότι αυτό το τριήμερο (17-19 Φεβρουαρίου) οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και το νυχτερινό σκι, αφού η κεντρική πίστα θα φωταγωγείται και θα λειτουργεί από τις 21:00 μέχρι και τις 00:30. Το χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου είναι από τα μοναδικά χιονοδρομικά που βρίσκεται σε εθνικό δίκτυο πάνω με εύκολη πρόσβαση και διαθέτει πίστες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για όλες τις απαιτήσεις μικρών και μεγάλων σκιέρ.