ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη διάκριση για το κρασί «Μοσχόμαυρο» ροζέ του οινοποιείου Πάντου στο Βερολίνο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Μεγάλη διάκριση για το κρασί «Μοσχόμαυρο» ροζέ του οινοποιείου Πάντου στο Βερολίνο

.

.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Μεγάλη διάκριση για το κρασί «Μοσχόμαυρο» ροζέ του οινοποιείου Πάντου στο Βερολίνο

Με μια πολύ σημαντική διάκριση, επέστρεψε το Οινοποιείο Πάντου από το Βερολίνο της Γερμανίας.
Ο ροζέ οίνος ΜΟΣΧΟΜΑΥΡΟ 2017 στον διαγωνισμό Berlin Wine Trophy, όπου συμμετείχαν 7000 περίπου κρασιά από 32 χώρες, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Το ροζέ κρασί Μοσχόμαυρο είναι ένας ροζέ ξηρός ποικιλιακός οίνος, που καλλιεργείται, στους αμπελώνες του Οινοποιείου, στην Υδρούσα Φλώρινας.

Ο οινοποιός κ. Νίκος Πάντου φανερά ικανοποιημένος από την διάκριση δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη η τιμή αλλά και η διάκριση μας. Καταφέραμε να κερδίσουμε χρυσό μετάλλιο ανάμεσα σε 7000 κρασιά. Το συγκεκριμένο χρυσό μετάλλιο είναι πολύ ιδιαίτερο, γιατί αφορά ένα καινούργιο κωδικό, σε μια δύσκολη κατηγορία αυτή των ροζέ κρασιών.

Ευχόμαστε η συγκεκριμένη διάκριση να ενισχύσει την εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας, σε μια χώρα όπως η Γερμανία, που αποτελεί τον σημαντικότερο εξαγωγικό προορισμό για τα ελληνικά κρασιά».

Ο κ. Πάντου ευχαρίστησε τέλος, την οινολόγο κ. Άρτεμις Τουλάκη για την σημαντική συμβολή της στην επιτυχία