ΦΛΩΡΙΝΑ Ενημέρωση για τα σεμινάρια που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ενημέρωση για τα σεμινάρια που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.

.

.

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Ενημέρωση για τα σεμινάρια που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Επι.Ζω,Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου σε συνεργασία με την Επι.Ζω, διοργανώνει σεμινάρια ''Παροχής Ά Βοηθειών'' και ''Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης - ΚΑΡΠΑ'' στο χώρο του σχολείου.
Τα σεμινάρια αφορούν μαθητές αλλά και ενηλίκους(γονείς, εκπαιδευτικούς κτλ).ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.
Το πρόγραμμα για τους μαθητές έχει ως εξής:
Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου οι μαθητές της Ε' τάξης και
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου οι μαθητές της ΣΤ' τάξης.
Το πρόγραμμα για τους ενήλικους έχει ως εξής:
Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου
17:00-19:00 Σεμινάριο ''Ά Βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις'' και γνωριμία με την μέθοδο ΚΑΡΠΑ. Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου
16:00-21:00 Πιστοποιημένο Σεμινάριο ''Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης - ΚΑΡΠΑ'' με επίσημη πιστοποίηση. Το κόστος της πιστοποίησης ανέρχεται στα 25 €.
Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, παρακαλώ να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα, προκειμένου να οργανωθεί ο κατάλληλος χώρος αλλά και να ετοιμαστούν οι βεβαιώσεις και οι πιστοποιήσεις.
Συμμετοχή δηλώνετε :
Μάργαρης Κωνσταντίνος Κιν. 6948530564