ΦΛΩΡΙΝΑ Κινηματογραφική Λέσχη - Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Κινηματογραφική Λέσχη - Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

.

.

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Κινηματογραφική Λέσχη - Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Θα προβληθούν δύο ταινίες: Το θρίλερ "Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί" και η υποψήφια ταινία για χρυσή σφαίρα "Η Πιο Σκοτεινή Ώρα"!
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί (Insidious: The Last Key)

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/2: 21.30
ΚΥΡΙΑΚΗ 4/2: 23.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 5/2: 22.00
ΤΡΙΤΗ 6/2: 19.00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: Άνταμ Ρόμπιτελ
Ηθοποιοί: Λιν Σάιε, Άνγκους Σάμπσον, Λι Γουανέλ, Τζος Στιούαρτ, Κέιτλιν Τζεράρντ, Κερκ Ασεβέντο
Διάρκεια: 103 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ

Τα δημιουργικά μυαλά πίσω από την τριλογία τρόμου Παγιδευμένη Ψυχή επιστρέφουν με το Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί. Στη νέα ταινία επιστρέφει η βετεράνος Δρ. Elise Rainier (Lin Shaye), η ευφυής παραψυχολόγος που πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει το πιο τρομαχτικό και προσωπικό της κυνήγι φαντασμάτων, μέσα στο δικό της σπίτι.

Η Πιο Σκοτεινή Ώρα (Darkest Hour)

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/2: 17.30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 5/2: 19.00
ΤΡΙΤΗ 6/2: 21.00
ΤΕΤΑΡΤΗ 7/2: 21.00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: Τζο Ράιτ
Ηθοποιοί: Γκάρι Όλντμαν, Κρίστιν Σκοτ Τόμας, Λίλι Τζέιμς, Μπεν Μέντελσον, Στίβεν Ντιλέιν, Ρόναλντ Πίκαπ
Διάρκεια: 140 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

Η ταινία αφηγείται τις πρώτες εβδομάδες της πρωθυπουργίας του Τσόρτσιλ, όταν οι Ναζί είχαν αρχίσει να καταλαμβάνουν την Ευρώπη και ο ίδιος έπρεπε, έχοντας όχι μόνο την απειλή της εισβολής των δυνάμεων του Χίτλερ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και 300.000 στρατιώτες εγκλωβισμένους στη Δουνκέρκη, να αποφασίσει αν θα συνθηκολογήσει μαζί τους, στην πιο σκοτεινή στιγμή της δικής του αλλά και της ιστορίας της χώρας του ή αν θα τους αντιμετωπίσει στο πεδίο της μάχης.
Παρά τον εσωτερικό πόλεμο που δέχεται από το κόμμα του και τον σκεπτικισμό του Βασιλιά, ο Τσόρτσιλ, με την αρωγή της επί 31 χρόνια συζύγου του, αποφασίζει να πολεμήσει για τα ιδανικά, την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας του και οι λόγοι που συνέταξε με σκοπό να ανυψώσει το ηθικό των Βρετανών, έξοχο δείγμα της ρητορικής του δεινότητας, έχουν μείνει στην Ιστορία.