ΦΛΩΡΙΝΑ Γιάννης Βοσκόπουλος: «Ξεχωριστό έργο θα προχωρήσει η τηλεθέρμανση Μελίτης» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Γιάννης Βοσκόπουλος: «Ξεχωριστό έργο θα προχωρήσει η τηλεθέρμανση Μελίτης»

.

.

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Γιάννης Βοσκόπουλος: «Ξεχωριστό έργο θα προχωρήσει η τηλεθέρμανση Μελίτης»

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο της τηλεθέρμανσης της Μελίτης, βρίσκεται πλέον η Δ.Ε.Υ.Α. Φλώρινας. Σύμφωνα με τη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Βοσκόπουλος, με την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΣ του Υπουργείου Οικονομικών και Ανάπτυξης, κ.Ευγενία Φωτονιάτα, την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018, το έργο της τηλεθέρμανσης της Μελίτης θα προχωρήσει ως ξεχωριστό έργο και όχι ως παράρτημα του έργου της τηλεθέρμανσης της Φλώρινας. Στη συνάντηση ήταν παρόντες, επίσης, oΒουλευτής της Π.Ε. Φλώρινας, Κώστας Σέλτσας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Φ., κ. Αντώνης Ζαέκης, η Διευθύντρια της Δ.Ε.Υ.Α.Φ. κ. Ερμιόνη Αβραμοπούλου, καθώς και εκπρόσωποι από την ευρύτερη περιοχή του πρώην  Δήμου Μελίτης.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Μετά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο κ. Δήμαρχος σε δηλώσεις του είπε:
«Μόλις τελείωσε η σύσκεψη που είχαμε με την κ. Γενική Γραμματέα υπεύθυνη για το ΕΣΠΑ, όπου και ξεκαθαρίστηκε από τις υπηρεσίες, ότι το έργο της τηλεθέρμανσης της Μελίτης δεν μπορεί να πάει σαν παράρτημα του έργου της Φλώρινας, αλλά θα πάει σαν ξεχωριστό έργο και αποφασίστηκαν οι διαδικασίες οι οποίες θα ακολουθηθούν. Η Δ.Ε.Υ.Α.Φ. ανέλαβε όλες τις διαδικασίες για την επικαιροποίηση της μελέτης, ενώ με την ολοκλήρωση αυτών το έργο της τηλεθέρμανσης της Μελίτης να ενταχθεί και να δημοπρατηθεί ως νέο έργο.
Παράλληλα, έκανα και μια πρόταση στην κ. Φωτονιάτα, ώστε οι Τοπικές Κοινότητες γύρω από το εργοστάσιο να λάβουν δωρεάν ρεύμα ως ανταποδοτικό όφελος για τη μείωση των ρύπων και του κόστους θέρμανσης, αίτημα το οποίο θα θέσω και στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, ώστε να μειωθεί και η καύση του λιγνίτη».