ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Φλώρινας στηρίζει το συλλαλητήριο κατά της πώλησης της ΔΕΗ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Φλώρινας στηρίζει το συλλαλητήριο κατά της πώλησης της ΔΕΗ

.

.

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Φλώρινας στηρίζει το συλλαλητήριο κατά της πώλησης της ΔΕΗ

Ο  Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας καλεί τους πολυτέκνους  γονείς μαζί με τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στο παλλαϊκό συλλαλητήριο κατά της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων και ορυχείων της Φλώρινας –Μεγαλόπολις, που θα γίνει την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30, στην πλατεία Γεωργίου Μόδη στη Φλώρινα.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Οι πολύτεκνοι της Φλώρινας είναι αντίθετοι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ ΑΕ.  Καλούν την Κυβέρνηση να ακούσουν την αγωνιώδη φωνή μας, που είναι η φωνή  και των παιδιών μας.
Να ζητήσουμε με στεντόρεια  φωνή από την Κυβέρνηση και στο παρά πέντε να αντισταθεί στις πιέσεις των δανειστών και να πει ΟΧΙ   ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
Η μαζική μας συμμετοχή και  ο δυναμισμός μας στο δύσκολο αυτό αγώνα πρέπει να επικρατήσει. Μακριά από μας κάθε ηττοπάθεια.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας
Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας

             π. Σωτήριος Παρδάλης Λάζαρος Χριστίδης