ΦΛΩΡΙΝΑ Επίσκεψη Βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Επίσκεψη Βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας

.

.

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Επίσκεψη Βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας

Στις 8/12/2017 ο Βουλευτής Φλώρινας Κωνσταντίνος Σέλτσας επισκέφτηκε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας. Τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Λάζαρος Παπουτζής και οι εργαζόμενοι του Κέντρου. Στην συνάντηση είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το Κέντρο και ιδίως τη μελλοντική του πορεία, καθώς αποτελεί τη μοναδική κρατική δομή τέτοιου τύπου σε όλη την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.  
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα σχετικά με την επίλυση ορισμένων ιδιοκτησιακών προβλημάτων, την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου αλλά και τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το Κέντρο στην ομαλή κοινωνική ένταξη των παιδιών που φιλοξενούνται σ’ αυτό.

Ο κ. Βουλευτής είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, όπου διαπίστωσε τις άριστες και απολύτως ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης των παιδιών. Μεταξύ άλλων ο κ. Βουλευτής δήλωσε: «η λειτουργία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας είναι υποδειγματική και προσφέρει πολλά στους αδύναμους συμπολίτες μας πάντοτε με σεμνότητα και ταπεινότητα. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενισχύουμε την δράση του προωθώντας τα αιτήματά του στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η κοινωνική πρόνοια πρέπει να βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο των πολιτικών μας. Το επίπεδό της αποτελεί το καλύτερο δείγμα του κοινωνικού μας πολιτισμού».