ΦΛΩΡΙΝΑ Ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, Γιώργος Κίρκος, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο νοσοκομείο Φλώρινας.-Βίντεο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, Γιώργος Κίρκος, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο νοσοκομείο Φλώρινας.-Βίντεο

.

.

Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

Ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, Γιώργος Κίρκος, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο νοσοκομείο Φλώρινας.-Βίντεο

Ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, Γιώργος Κίρκος, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο νοσοκομείο Φλώρινας και ενημέρωσε τους δημοσιογράφους παρουσία του κυβερνητικού Βουλευτή Κων. Σέλτσα, του Αντιπεριφερειάρχη Φλωρινας Στεφ. Μπίρου, του Δημάρχου Φλώρινας Ιωαν. Βοσκόπουλου και του Διοικητή του νοσοκομειου κ. Γιώργου Χιωτίδη.
Ο κ. Κίρκος αναφέρθηκε,με αρκετές λεπτομέρειες, για την λειτουργία του Νοσοκομείου και την άμεση ανάγκη στελέχωσης των κλινικών με ιατρικό προσωπικό.

Για την  παθολογική κλινική, από την οποία αποχωρεί ένας εκ των επιμελητών λόγω αλλαγής ειδικότητας και μία ακόμα ιατρός ζήτησε να φύγει στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο αυτές θέσεις θα προκηρυχτούν μαζί.

Για την παιδιατρική κλινική, ο κ. Κίρκος ανακοίνωσε πως αρχές του 2018 θα βγει η προκήρυξη τριών θέσεων ιατρών (Διευθυντή, επιμελητή Α’ και επιμελητή Β’), σημειώνοντας πως «τα μηνύματα που έχουμε είναι ότι θα ανταποκριθούν οι γιατροί».
Στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, όπου θα προκηρυχτεί μία θέση ιατρού επιμελητή Α’.

Στην υπογραφή απόφασης της ΥΠΕ για τοποθέτηση βιοπαθολόγου στη μονάδα υγείας Φλώρινας.

Τέλος, ανακοίνωσε πως στην προοπτική αναμόρφωσης των οργανισμών των νοσοκομείων, θα ζητηθούν επιπλέον οργανικές θέσεις για την παθολογική, την παιδιατρική και τη χειρουργική κλινική.