ΦΛΩΡΙΝΑ «Σχολείο και Οικογένεια: Γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: «Σχολείο και Οικογένεια: Γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας»

.

.

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

«Σχολείο και Οικογένεια: Γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας»

Σας ενημερώνω ότι με κοινή απόφαση των Διευθυντών και των Συλλόγων Διδασκόντων των Σχολικών Μονάδων της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας πραγματοποιήθηκαν Επιμορφωτικές Συναντήσεις με εκπαιδευτικούς και γονείς των μαθητών, με θέμα:ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
 «Σχολείο και Οικογένεια: Γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας»
 Οι Επιμορφωτικές Συναντήσεις υλοποιήθηκαν σε κάθε Σχολική Μονάδα, με στόχο την καλύτερη συνεργασία και την τακτική επικοινωνία μεταξύ Σχολείου και Οικογένειας, ώστε να πετύχουμε το βέλτιστο εκπαιδευτικό και μορφωτικό έργο προς όφελος των μαθητών και της κοινωνίας μας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.


Α/α
Ημερομηνία
Σχολείο
1.
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017
2ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας
2.
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017
Δημοτικό Σχολείο Ιτέας
3.
Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017
Δημοτικό Σχολείο Αχλάδας
4.
Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017
Δημοτικό Σχολείο Κάτω Κλεινών
5.
Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017
1ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας
6.
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017
6ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας
7.
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2
Δημοτικό Σχολείο Άνω Καλλινίκης
8.
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρακίου
9.
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου
Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γερμανού

Το ενδιαφέρον των γονέων ήταν έντονο και η συμμετοχή τους πολύ ικανοποιητική, ενώ από τις προτάσεις που κατατέθηκαν θα προκύψουν οι επόμενες κοινές δράσεις για εκπαιδευτικούς και γονείς στη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.
          Θερμές ευχαριστίες σε συναδέλφους και γονείς για τη συμβολή τους στο εγχείρημα της κοινής μας επιμορφωτικής προσπάθειας και ιδιαιτέρως στους συνεργάτες Διευθυντές Σχολικών Μονάδων της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, κ.κ. Ιωάννη Μίσκα, Ιωάννη Δαϊκόπουλο, Γεώργιο Λυγούρα, Μιχάλη Ρότσια, Γεώργιο Μάντσο, Αθανάσιο Καπουλίτσα, Κωνσταντίνο Μαραγγό, Ελισάβετ Μωυσιάδου και Αθανάσιο Κύρκο, για την άριστη οργάνωση και τον συντονισμό των συναντήσεων.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Όλγα Μούσιου Μυλωνά
Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας