ΦΛΩΡΙΝΑ Οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για την αντιπροσωπεία του Δήμου Αμυνταίου στον αδελφοποιημένο Δήμου Καραβά. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για την αντιπροσωπεία του Δήμου Αμυνταίου στον αδελφοποιημένο Δήμου Καραβά.

.

.

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

Οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για την αντιπροσωπεία του Δήμου Αμυνταίου στον αδελφοποιημένο Δήμου Καραβά.

 TΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ   
Με αφορμή την γιορτή λεμονιού του αδελφοποιημένου Δήμου Καραβά ο Δήμος Αμυνταίου αποφάσισε να διοργανώσει μετά από πρόσκληση  του αδελφοποιημένου δήμου εκδρομή – επίσκεψη  για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις των αδελφών μας Κυπρίων , πράξη την οποία επικροτούμε και εγκρίναμε.


</div>ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


      Θεωρούμε όμως πρόκληση το υπερβολικό ποσό των 8,500. Ε  και την πολυμελή  αντιπροσωπεία (ο Δήμαρχος με την σύζυγό του , αντιδήμαρχοι μετά των συζύγων επίσης ,η κα Γιαννιτσοπούλου και άλλοι  δημοτικοί σύμβουλοι, 11 συνολικά) , και ιδίως σε μία περίοδο που οι συνδημότες μας προβληματίζονται να εκπληρώσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους ,προς το κράτος και τον Δήμο (λογαριασμοί ΔΕΤΕΠΑ ,νερόυ κα) .

      Σε ανάλογες εκδηλώσεις η προηγούμενη διοίκηση του κ. Ιωσηφίδη συμμετείχε με ολιγομελή αντιπροσωπεία  , όπως την τελευταία φορά την αποτελούσα ο Ιωσηφίδης , ο Λιάσης ο Παπαχρήστου από την συμπολίτευση , ο Γεωργιάδης από την αντιπολίτευση και ο Διευθυντής του Δήμου , με μία πολύ σοβαρή διαφορά τα έξοδα καλύφθηκαν από τους ιδίους πλην του Διευθυντού.
 
      Προς αποφυγή της οποιασδήποτε παρερμηνείας πρέπει να τονίσουμε ότι είμαστε υπέρ των αδελφοποιήσεων , της ανταλλαγής των πολιτισμών μας , εθίμων και επισκέψεων και ιδίως με τους αδελφούς μας Κυπρίους.
 
                            ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ


 


     

                                                                                        -Ο-
                                                           ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ

                                                                  ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ