ΦΛΩΡΙΝΑ Επίθεση του Γ. Βοσκόπουλου στον Θ. Καρυπίδη: «Όποιος έχει κότσια παραιτείται. Δεν υπάρχουν ούτε πολιτικές εκτροπές, ούτε τίποτα. Αυτά είναι λόγια του αέρα. Ορίστε, πωλούνται οι μονάδες, ας παραιτηθεί» (Βίντεο) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Επίθεση του Γ. Βοσκόπουλου στον Θ. Καρυπίδη: «Όποιος έχει κότσια παραιτείται. Δεν υπάρχουν ούτε πολιτικές εκτροπές, ούτε τίποτα. Αυτά είναι λόγια του αέρα. Ορίστε, πωλούνται οι μονάδες, ας παραιτηθεί» (Βίντεο)

.

.

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Επίθεση του Γ. Βοσκόπουλου στον Θ. Καρυπίδη: «Όποιος έχει κότσια παραιτείται. Δεν υπάρχουν ούτε πολιτικές εκτροπές, ούτε τίποτα. Αυτά είναι λόγια του αέρα. Ορίστε, πωλούνται οι μονάδες, ας παραιτηθεί» (Βίντεο)

Ερωτηθείς, τηλεφωνικά, από το West Channel, για τη γνωστή προειδοποίηση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Θοδωρή Καρυπίδη, που ακούστηκε και στην τελευταία συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου, για την ΔΕΗ στη Φλώρινα, ότι, θα παραιτηθεί στην περίπτωση που πωληθεί έστω και μια μετοχή της ΔΕΗ, ο δήμαρχος Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλος, ανέφερε τα ακόλουθα: «Όποιος έχει κότσια παραιτείται. Δεν υπάρχουν ούτε πολιτικές εκτροπές, ούτε τίποτα. Αυτά είναι λόγια του αέρα. Ορίστε, πωλούνται οι μονάδες, ας παραιτηθεί».

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ