ΦΛΩΡΙΝΑ Ευχαριστίες του συλλόγου διδασκόντων του δημοτικού σχολείου ΑΕΤΟΥ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ευχαριστίες του συλλόγου διδασκόντων του δημοτικού σχολείου ΑΕΤΟΥ

.

.

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Ευχαριστίες του συλλόγου διδασκόντων του δημοτικού σχολείου ΑΕΤΟΥ

  Στο 6/θεσιο δημοτικό σχολείο αετού χθες τετάρτη 29 Νοέμβριου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ημερίδα κυκλοφοριακής αγωγής με θέμα¨ κυκλοφορώ στο δρόμο με ασφάλεια ¨ που συνδιοργάνωσε η σχολική σύμβουλος 2ης ε.π. Φλώρινας ,ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου ,και το τμήμα τροχαίας της αστυνομικής διεύθυνσης Αμύνταιου ,στα πλαίσια του προγραμματισμού δράσεων που υλοποιούνται στη σχολική μονάδα.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
 το ενδιαφέρον των παιδιών ήταν μεγάλο από την παρακολούθηση προβολής σχετικού βίντεο με τους κανόνες τήρησης και εφαρμογής του κ.ο.κ..
 η ενημέρωση έγινε από την κ. Ελένη κωστογλουδη  αρχιυπαστυνομο  και τον κ. Μιχαήλ γιωβη αρχιφύλακα της αστυνομικής διεύθυνσης του τμήματος τροχαίας Αμύνταιου.
Ακλούθησε συζήτηση από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου. Τέθηκαν ερωτήσεις  κατανόησης σχετικά με τον Κ.Ο. και τα σήματα ρύθμισης κυκλοφορίας αυτοκίνητων και πεζών.
Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην δ/νση του α.τ. Αμυνταίου και τους εκπροσώπους του τμήματος τροχαίας για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσαν για την ενημέρωση.

Με τιμή
Ο σύλλογος διδασκόντων του 6/θεσιου δημοτικού σχολείου αετού