ΦΛΩΡΙΝΑ Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα η πόλη της Φλώρινας γιόρτασε, σήμερα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, την 105η επέτειο από την απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό. Βίντεο η παρέλαση. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα η πόλη της Φλώρινας γιόρτασε, σήμερα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, την 105η επέτειο από την απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό. Βίντεο η παρέλαση.

.

.

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα η πόλη της Φλώρινας γιόρτασε, σήμερα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, την 105η επέτειο από την απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό. Βίντεο η παρέλαση.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το πρωί τμε την παράδοση της Σημαίας από τον Δήμαρχο στο Δημαρχιακό Κατάστημα σε Αξιωματικούς του Στρατού και της Αστυνομίας και σε αντιπροσωπείες Μακεδονομάχων και Εφεδροπολεμιστών. Ακολούθησε η τέλεση της Επίσημης Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Η Επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων έγινε στο χώρο του μνημείου της πλατείας Γεωργίου Μόδη, παρουσία των αρχών του τόπου, του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βοσκόπουλου, του περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας και  μελών σωματείων αντιστασιακών οργανώσεων, εκπροσώπων του στρατού, της Αστυνομίας, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων.

Ακολούθησε, στην οδό μακεδονομάχων, η μεγάλη μαθητική παρέλαση με μαθητές, από τοπικές κοινότητες και με παρέλαση τμημάτων του Στρατού και της Αεροπορίας μπροστά στους δημότες  και στους επίσημους  ενώ ο κόσμος χάρισε σε όσους  παρέλασαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.
Στον  εορτασμό των ελευθεριών της πόλης  συμμετείχε στην
παρέλαση το έφιππο τμήμα της ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ
ΑΓΩΝΑ   ΕΛΛΑΔΟΣ -ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ