ΦΛΩΡΙΝΑ Το κτήριο όπου στεγάζεται σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας έχει ιστορία, αισίως, 44 ετών. Φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Το κτήριο όπου στεγάζεται σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας έχει ιστορία, αισίως, 44 ετών. Φώτο

.

.

Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017

Το κτήριο όπου στεγάζεται σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας έχει ιστορία, αισίως, 44 ετών. Φώτο

Ήταν 11 Νοεμβρίου του 1973 όταν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Ανδρόνικος Δήμας, θεμελίωνε το κτήριο παρουσία των τοπικών αρχών, μεταξύ των οποίων και ο νομάρχης Πρωτόγερος.
Περίπου τέσσερα χρόνια μετά οι εργασίες ανέγερσης του κτιρίου ολοκληρώθηκαν και στις 17 Σεπτεμβρίου 1977, σε πανηγυρικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων.


</div>ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Την κορδέλα έκοψαν ο μακαριστός Αυγουστίνος Καντιώτης, ο νομάρχης Θόδωρος Ασπασίδης, ο δήμαρχος Φλώρινας Αναστάσιος Σούλας, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ποτουρίδης και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, Πυραγός Κονιαμάκης.

Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους και δεξίωση.

* Ευχαριστούμε θερμά τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, Ιωάννη Μιαούλη, για τη διάθεση του αρχειακού φωτογραφικού υλικού.

Οι άντρες της Π.Υ Φλώρινας

Η θεμελίωση από τον Αρχηγό Π.Σ. Ανδρόνικο Δήμο


Εκφώνηση λόγου από τον Αρχηγό Π.Σ. Ανδρόνικο Δήμο


Φώτο από την δεξίωση 

Το νέο κτίριο 

Ο Νομάρχης Φλώρινας κ Ασπασίδης κόβει την κορδέλα
Το παλιό κτίριο (χειμώνας 1974)