ΦΛΩΡΙΝΑ Αφιερωμένη στον Μακεδονικό αγώνα, θα είναι φέτος η καθιερωμένη Γιορτή Πίτας που θα διοργανώσει για μία ακόμη χρονιά ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Αφιερωμένη στον Μακεδονικό αγώνα, θα είναι φέτος η καθιερωμένη Γιορτή Πίτας που θα διοργανώσει για μία ακόμη χρονιά ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας»

.

.

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

Αφιερωμένη στον Μακεδονικό αγώνα, θα είναι φέτος η καθιερωμένη Γιορτή Πίτας που θα διοργανώσει για μία ακόμη χρονιά ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας»

Αφιερωμένη  στον  Μακεδονικό αγώνα, θα είναι φέτος  η  καθιερωμένη  Γιορτή Πίτας  που θα  διοργανώσει για μία ακόμη  χρονιά  ο Ενωτικός  Σύλλογος  Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» στις  27,  28 και 29 Οκτωβρίου, στο  Λέχοβο. Το πρόγραμμα της γιορτής είναι το ακόλουθο.
Παρασκευή 27 Οκτωβρίου Ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Λεχόβου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών  με χορευτικά από  την περιοχή της Μακεδονίας.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Σάββατο 28 Οκτωβρίου Ώρα 19:00 στην κεντρική πλατεία του Λεχόβου η Γιορτή  Πίτας με άφθονο κρασί της περιοχής μας και με μουσικά ακούσματα από την Φλαμπουριότικη Κομπανία.
Κυριακή 29 Οκτωβρίου Ώρα 17:00 στην κεντρική πλατεία και τον χώρο της Αστικής σχολής δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους και εν συνεχεία φεστιβάλ  Μουσικής.
Ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας » σας καλεί όλους να παραβρεθείτε  σε αυτήν την φθινοπωρινή γιορτή για να απολύσουμε μαζί τους πολλούς χορευτές και τις νόστιμες Παραδοσιακές  Πίτες από της γυναίκες του Λεχόβου.