ΦΛΩΡΙΝΑ Ψήφισμα του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων του τμήματος Νηπιαγωγών για απόφαση της Συγκλήτου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ψήφισμα του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων του τμήματος Νηπιαγωγών για απόφαση της Συγκλήτου

.

.

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Ψήφισμα του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων του τμήματος Νηπιαγωγών για απόφαση της Συγκλήτου

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο οποίο φοιτούμε, για χορήγηση δωρεάν φοίτησης ως υπεράριθμοι στα τέκνα των Καθηγητών του Πανεπιστημίου, στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» το οποίο μάλιστα, δίνει επαγγελματική αποκατάσταση στους αποφοίτους του στις δομές της Ειδικής Αγωγής.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Τασσόμαστε μάχιμα ενάντια στην εν μέσω θέρους και εν κρυπτώ άδικη απόφαση της Συγκλήτου. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί τον εκπαιδευτικό πυρήνα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Αγωνιστήκαμε όλοι και όλες ώστε να αποκτήσει την ανεξάρτητη υπόστασή του και δεν θα αφήσουμε να αποτελέσει θύμα οικογενειοκρατικών αντιλήψεων, ευνοιοκρατίας και εν τέλει μια κλειστή ομάδα αναπαραγωγής αναχρονιστικών πρακτικών.

Απαιτούμε άμεση ανάκληση της σκανδαλώδους απόφασης της Συγκλήτου, που δημιουργεί κοινωνική και εκπαιδευτική ανισότητα, ενισχύει την κοινωνική αδικία και δεν αντιπροσωπεύει την ισότητα μεταξύ των μελών ενός ανώτατου ιδρύματος, αξίες τις οποίες θα πρέπει να αναδεικνύει και να μεταλαμπαδεύει.

Ζητούμε την άμεση έγκριση συμμετοχής των εκλεγμένων εκπροσώπων μας στη Σύγκλητο, καθώς αποτελούμε προς το παρόν τον μοναδικό Σύλλογο Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υπ. Διδακτόρων του Ιδρύματος.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  – «Ρόζα Ιμβριώτη»