ΦΛΩΡΙΝΑ Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φλώρινας στις Νέες Πανελλαδικές Πύλες για τον Τουρισμό και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, πυλώνες διεθνούς προβολής και ανάπτυξης των τοπικών επιχειρήσεων τουρισμού - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φλώρινας στις Νέες Πανελλαδικές Πύλες για τον Τουρισμό και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, πυλώνες διεθνούς προβολής και ανάπτυξης των τοπικών επιχειρήσεων τουρισμού

.

.

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φλώρινας στις Νέες Πανελλαδικές Πύλες για τον Τουρισμό και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, πυλώνες διεθνούς προβολής και ανάπτυξης των τοπικών επιχειρήσεων τουρισμού

Το Επιμελητήριο Φλώρινας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:
«Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φλώρινας στις Νέες Πανελλαδικές Πύλες για τον  Τουρισμό και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, πυλώνες διεθνούς προβολής και ανάπτυξης των τοπικών επιχειρήσεων τουρισμού»


</div>ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΤο Επιμελητήριο Φλώρινας, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία παρέχει ψηφιακές υπηρεσίες Προβολής και Ηλεκτρονικού Εμπορίου για την μεγαλύτερη στήριξη της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του.

Συμμετέχει ενεργά στην ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη www.filoxeno.com η οποία προβάλλει σήμερα σε 8 γλώσσες 25.000 επιχειρήσεις, ενώ διαθέτει την πιο σύγχρονη πλατφόρμα Online Κρατήσεων για Καταλύματα και Ξενοδοχεία (www.bookoncloud.com).

Επιπλέον το Επιμελητήριο Φλώρινας συμμετέχει ενεργά και στην διασυνδεδεμένη πλατφόρμα Ηλεκτρονικών πωλήσεων www.directmarket.gr και αναβαθμίζει την εξωστρέφεια όλων των Επιχειρήσεων του Νομού Φλώρινας.

Παρέχεται ακόμα δυνατότητα Online Συμβουλευτικής με ηλεκτρονικές ερωτήσεις και απαντήσεις από μεγάλη Πανελλαδική εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΟΛ Συμβουλευτική), σε διάφορα θέματα όπως Φορολογικά, Λογιστικά, Ίδρυση Επιχείρησης, Μεταβίβαση Επιχείρησης, Εργασιακά και Προγράμματα Χρηματοδοτήσεων, σε όλες τις επιχειρήσεις μέλη και στους λογιστές ή οικονομικούς τους συμβούλους.

Όλες οι Ψηφιακές δράσεις παρέχονται στα μέλη μας και διαχειρίζονται από τις ίδιες τις επιχειρήσεις, ενώ παρέχεται διαρκής εκπαίδευση και υποστήριξη από την ανάδοχο εταιρία. Οι νέες δυνατότητες θα παρουσιαστούν αναλυτικά σε ειδική εκδήλωση.

Καλούμε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις να παρευρεθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 και ώρα: 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φλώρινας (Μεγαρόβου 15- 2ος όροφος) προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για όλες τις νέες δυνατότητες καθώς και για το πως μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα.


Φλώρινα, 17-7-2017
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ