ΦΛΩΡΙΝΑ Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη

.

.

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη

Συνάδελφοι
Την Τετάρτη 12 Ιουλίου θα επισκεφτεί την Κοζάνη ο Πρωθυπουργός, προκειμένου να συμμετάσχει στο 1ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Δυτική Μακεδονία.
Η ΓΕΝΟΠ μαζί με τα Σωματεία μέλη της και όλους τους εργαζόμενους στον Όμιλο ΔΕΗ, θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Τετάρτη 12/07 και ώρα 18:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων Κοζάνης.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΟ Σύλλογος μας συμμετέχει δυναμικά προκειμένου να εκφράσουμε όλοι μαζί την αντίθεση μας στην «κατόπιν εντολής» διάλυση του Ομίλου ΔΕΗ.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε στον Πρωθυπουργό της χώρας, τα λόγια που είχε πει πριν περίπου τρία χρόνια, ο τότε αρχηγός της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, » το ξεπούλημα της ΔΕΗ αποτελεί εθνικό έγκλημα».

Καλούμε όλους τους φορείς που θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο να συνεχίσουν να βρίσκονται «στο πλευρό μας».

Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε το καταστροφικό σχέδιο του ξεπουλήματος – καταστροφής της μεγαλύτερης Επιχείρησης της χώρας που λέγεται ΔΕΗ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΟΜΙΛΟΥ Δ.Ε.Η