ΦΛΩΡΙΝΑ Ξεκίνησε χθες στη Σιταριά το 7ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα-βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ξεκίνησε χθες στη Σιταριά το 7ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα-βίντεο,φώτο

.

.

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Ξεκίνησε χθες στη Σιταριά το 7ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα-βίντεο,φώτο

Ξεκίνησε χθες στη Σιταριά το 7ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα, το οποίο και ολοκληρώνεται απόψε.
Στην κεντρική πλατεία του χωριού πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης από τον πρόεδρο του Π.Σ. Σιταριάς «Νέοι Ορίζοντες» Νίκο Ιωάννου και ακολούθησαν χαιρετισμοί από την πρόεδρο της κοινότητας και αντιπρόεδρο του συλλόγου, Ζωή Τσακμάκη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας, Πέτρο Σερίδη, και τον ιερέα του χωριού πατέρα Πέτρο.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΠρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν οι παρακάτω τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς:
1. Σύλλογος Μικρασιατών Κιουταχιωτών Φλώρινας
2. Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας
3. Π.Σ. Εργαζομένων ΔΕΗ Φλώρινας
4. Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρακίου
5. Π.Σ Αμμοχωρίου Φλώρινας
6. Π.Σ Ιτιάς «Ορίζοντες»
Ακολούθησε γλέντι με την ορχήστρα «Τοπική Παράδοση».
Το σημερινό πρόγραμμα ξεκινά στις 8.30 μ.μ., με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Μητροπολίτη Φλωρίνης κ. Θεόκλητο και τους χαιρετισμούς του δημάρχου Φλώρινας Ιωάννη Βοσκόπουλου και του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Στέφανου Μπίρου, καθώς και την επίδοση αναμνηστικών και τιμητικών πλακετών σε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Θα ακολουθήσει παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων και η βραδιά θα κλείσει με χορό για όλο τον κόσμο.