ΦΛΩΡΙΝΑ Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 24/07/2017 ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο με θέμα : ‘’ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ’’. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 24/07/2017 ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο με θέμα : ‘’ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ’’.

.

.

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 24/07/2017 ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο με θέμα : ‘’ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ’’.

Στην προσπάθεια στήριξης της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του το Επιμελητήριο παρέχει ένα σύνολο ψηφιακών υπηρεσιών στα μέλη του με σκοπό την προβολή τους και την πώληση των προϊόντων τους.
Παρέχεται στα μέλη μας η δυνατότητα Online Συμβουλευτικής του Επιχειρηματία με ηλεκτρονικές ερωτήσεις και απαντήσεις από μεγάλη Πανελλαδική εταιρία Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΟΛ Συμβουλευτική), σε διάφορα θέματα όπως Φορολογικά, Λογιστικά, Ίδρυση Επιχείρησης, Μεταβίβαση Επιχείρησης, Εργασιακά και Προγράμματα Χρηματοδοτήσεων, σε όλες τις επιχειρήσεις μέλη και στους λογιστές ή οικονομικούς τους συμβούλους.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Επίσης, δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής στην ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη www.filoxeno.com  για προβολή και  Online Κρατήσεις για Καταλύματα και Ξενοδοχεία του νομού καθώς και την προβολή των επιχ/σεων του κλάδου της εστίασης.
Επιπλέον, το Επιμελητήριο Φλώρινας συμμετέχει ενεργά και στην διασυνδεδεμένη πλατφόρμα Ηλεκτρονικών πωλήσεων www.directmarket.gr και αναβαθμίζει την εξωστρέφεια όλων των Επιχειρήσεων του Νομού Φλώρινας καθώς μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να τα πωλούν  αποκτώντας το δικό τους site ηλεκτρονικής πώλησης.

Φλώρινα, 26/07/2017
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ