ΦΛΩΡΙΝΑ kozan.gr: To θέμα της χωροθέτησης νέων διοδίων στην περιοχή μας απασχόλησε τη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας (Βίντεο) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : kozan.gr: To θέμα της χωροθέτησης νέων διοδίων στην περιοχή μας απασχόλησε τη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας (Βίντεο)

.

.

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

kozan.gr: To θέμα της χωροθέτησης νέων διοδίων στην περιοχή μας απασχόλησε τη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας (Βίντεο)

Το θέμα των διοδίων συζητήθηκε μεταξύ άλλων στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας. Ο πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, αλλά και ο Δήμαρχων Πρεσπών κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης εξέφρασαν την αντίθεση τους στις εξελίξεις για την τοποθέτηση διοδίων στην περιοχή της Σιάτιστας και της Καλαμιάς. «Αυτό που γίνεται με την τοποθέτηση διοδίων σε πολύ μικρά χιλιομετρικά διαστήματα δεν είναι καθόλου σωστό. 
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Είμαστε αντίθετοι με την τοποθέτηση διοδίων», τόνισε ο κ. Βοσκόπουλος. Από την πλευρά του ο κ. Πασχαλίδης είπε: «η εγκατάσταση των διοδίων στην περιοχή μας θα είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας στην ανάπτυξη του Δήμου μας, αλλά και γενικότερα της Δυτικής Μακεδονίας».
Θανάσης Τέγος