ΦΛΩΡΙΝΑ Διαμαρτυρία της Τ.Κ. Αναργύρων:Κινδυνεύουν πλέον ζωές μας και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Διαμαρτυρία της Τ.Κ. Αναργύρων:Κινδυνεύουν πλέον ζωές μας και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους

.

.

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Διαμαρτυρία της Τ.Κ. Αναργύρων:Κινδυνεύουν πλέον ζωές μας και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται γύρω από τον οικισμό μας έντονη δραστηριότητα καθιζήσεων και ρωγματώσεων κυρίως προς το Ορυχείο Αμυνταίου και τον δρόμο προς την Τ.Κ.  Βαλτονέρων.
Έντονη είναι η ανησυχία των κατοίκων οι οποίοι δεν μπορούν να κοιμηθούν πλέον ασφαλείς στα ίδια τους τα σπίτια (ήδη τρεις οικογένειες μετακινήθηκαν στην Πτολεμαϊδα)
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ Οι υπεύθυνοι του Ορυχείο Αμυνταίου (που επίσης έχουμε έντονες μετακινήσεις πρανών τις τελευταίες μέρες) πήραν τα μέτρα τους και μετακινούν τους ταινιόδρομους, μέτρα τα οποία δεν πιστεύουν ότι πρέπει να παρθούν για τον οικισμό των Αναργύρων. Επειδή ως κάτοικοι της Τ.Κ. Αναργύρων δεν συμφωνούμε με την ανακοίνωση του Λ.Κ.Δ.Μ.  ότι δεν κινδυνεύει ο οικισμό μας δηλώνουμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να παρθούν ΑΜΕΣΑ μέτρα για την ασφάλεια του οικισμού μας και θέτουμε όλους τους φορείς προ των ευθυνών τους.

Κινδυνεύουν πλέον ζωές μας  και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους      

Στις 12 π.μ. διαμαρτυρία στο δρόμο προς την Τ.Κ. Βαλτονέρων

                                   
Η Συντονιστική Επιτροπή Αναργύρων