ΦΛΩΡΙΝΑ Αφιερωμένη στη Φλώρινα ήταν η χθεσινή ημέρα από την τηλεόραση της ΕΡΤ3, με την απευθείας μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και μέρους της εκπομπής «Κόσμος των Σπορ». - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Αφιερωμένη στη Φλώρινα ήταν η χθεσινή ημέρα από την τηλεόραση της ΕΡΤ3, με την απευθείας μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και μέρους της εκπομπής «Κόσμος των Σπορ».

.

.

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Αφιερωμένη στη Φλώρινα ήταν η χθεσινή ημέρα από την τηλεόραση της ΕΡΤ3, με την απευθείας μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και μέρους της εκπομπής «Κόσμος των Σπορ».

Αφιερωμένη στη Φλώρινα ήταν η χθεσινή ημέρα από την τηλεόραση της ΕΡΤ3, με την απευθείας μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και μέρους της εκπομπής «Κόσμος των Σπορ».

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με παρουσιαστή τον Βασίλη Κατσάρα, προβλήθηκαν ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις για τις ζημιές στις αμπελοκαλλιέργειες του Αμυνταίου, την ατμοσφαιρική ρύπανση, την τηλεθέρμανση, τη λίμνη Βεγορίτιδα, τα προβλήματα του οικισμού Αχλάδας, τη φυγή συναλλάγματος στη FYROM, τις λίμνες των Πρεσπών, το Rally Greece Offroad, το αεροσκάφος Άρχων και τον Γιώργο Ηλιόπουλο, τη Σχολή Καλών Τεχνών και το κτήριο της Αγίας Όλγας και τα φασόλια Πρεσπών, ενώ στο «στούντιο» ήταν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάββας Σαπαλίδης.

Δείτε εδώ όλο το δελτίο ειδήσεων.

Η εκπομπή  «Κόσμος των Σπορ», με τον Δημήτρη Δραγώγια, έκανε παρουσίαση των αθλημάτων που γνωρίζουν άνθηση στη Φλώρινα με πρώτο καλεσμένο τον πρόεδρο των «Σαρισών» Γιώργο Λυγούρα ενώ ακολούθησαν τα ρεπορτάζ για το σκάκι της Λέσχης Πολιτισμού, της γυναικείας ομάδα χάντμπολ του Φιλώτα και έκλεισε με απευθείας σύνδεση από το νέο σπίτι της ξιφασκίας του ΟΞΙΦ όπου είχε ενημέρωση  για το άθλημα από τους υπεύθυνους Πέτρο Τσώκα, Λεωνίδα Καλυβιάνο και Στάθη Γεροσίδερη,

Δείτε εδώ την εκπομπή «Κόσμος των Σπορ»