ΦΛΩΡΙΝΑ Συγχαρητήριο του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας προς τη νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Συγχαρητήριο του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας προς τη νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ.

.

.

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Συγχαρητήριο του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας προς τη νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ.

http://neaflorina.gr/wp-content/uploads/2016/09/diaitites.jpgTo Δ.Σ  και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας , συγχαίρουν το νέο Δ.Σ της Ε.Π.Σ Φλώρινας και τους εύχονται καλή επιτυχία στο έργο τους.
Ως Σύνδεσμος δηλώνουμε ότι επιθυμούμε την αγαστή συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή των τοπικών Πρωταθλημάτων προς όφελος του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου και των σωματείων. 
 


Ως διαιτητές θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια που στόχο θα έχει την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου της Φλώρινας παράλληλα με την αξιοποίηση και την αξιολόγηση των διαιτητών μας στις Εθνικές Κατηγορίες. Είμαστε στη διάθεση σας  στα πλαίσια ενός ειλικρινούς διαλόγου να θέσουμε τις βάσεις για να γίνει το ποδόσφαιρο μας πιο ελκυστικό με διακριτούς και ξεκάθαρους ρόλους για τον καθένα .
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΩΜΑΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ