ΦΛΩΡΙΝΑ Επίσκεψη γνωριμίας του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας στον ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Επίσκεψη γνωριμίας του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας στον ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα

.

.

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Επίσκεψη γνωριμίας του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας στον ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα

Επίσκεψη ενημέρωσης και γνωριμίας με τον Διευθυντή, το στελεχιακό δυναμικό και τους εργαζόμενους στον ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νος Γέρου την Τρίτη 2 Μαΐου, στα πλαίσια προγραμματισμένων επισκέψεων στις λιγνιτικές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Γέρου συναντήθηκε με τον Διευθυντή Κλάδου ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα κ. Γιώργο Μούκα, τον τομεάρχη ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα κ. Ιωάννη Πετρίδη και εκπροσώπους των εργαζόμενων, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον τομέα της ενέργειας, το μέλλον και οι προοπτικές του λιγνίτη στη Δ. Μακεδονία, το μέλλον του ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα ειδικότερα καθώς και οι προοπτικές παράτασης του χρόνου λειτουργίας της συγκεκριμένης μονάδας, η οποία βάσει του προγραμματισμού της ΔΕΗ πρόκειται να κλείσει το 2019, μετά τη συμπλήρωση των απαιτούμενων ωρών λειτουργίας. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση του κ. Γέρου στις εγκαταστάσεις της μονάδας.