ΦΛΩΡΙΝΑ Μήνυμα του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Μήνυμα του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

.

.

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Μήνυμα του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

O βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης , με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας , δήλωσε :
« Η σημερινή ημέρα της 8ης Μαρτίου καθιερώθηκε να εορτάζεται ως Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας για να μας υπενθυμίζει τα δικαιώματα και τα προβλήματα των γυναικών σε όλα τα στάδια της ζωής τους .

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ www.radioflorina.gr  ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΕίναι μια γιορτή που γεννήθηκε μετά από επίμονους αγώνες των γυναικών για ισότητα, ελευθερία , πρόσβαση στην αγορά εργασίας και στις δημοκρατικές διεργασίες.
Σήμερα παρά το γεγονός ότι η γυναίκα έχει επιφορτιστεί με πολλαπλούς ρόλους καταφέρνει να ανταποκρίνεται σε όλους, συνεισφέροντας πια σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής, παραμένοντας παράλληλα σύζυγος, μητέρα και παιδαγωγός. Ωστόσο ακόμα ως ανθρωπότητα δεν έχουμε καταφέρει τα προνόμια που απολαμβάνουν οι γυναίκες του αναπτυγμένου κόσμου να μπορούν να τα γευτούν και οι υπόλοιπες γυναίκες που ζουν σε τριτοκοσμικές χώρες και δυστυχώς πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης και βίαιης συμπεριφοράς. Για αυτό θα πρέπει ο αγώνας να είναι διαρκής και προς όλες τις κατευθύνσεις έτσι ώστε να εξαλειφθούν οι ανισότητες. Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις γυναίκες χρόνια πολλά με υγεία και να συνεχίσουν να αγωνίζονται και να δημιουργούν.»

Από το Γραφείο Τύπου

                                           Ο βουλευτής Π.Ε Φλώρινας
                                      Αντωνιάδης   Γιάννης