ΦΛΩΡΙΝΑ Δηλώσεις της απερχόμενης Αντιπεριφερειάρχη Ελ. Παναγιωτίδου: Πολιτικά Ανήθικη και με σκοπιμότητα η στάση του Περιφερειάρχη.-ΒΙΝΤΕΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Δηλώσεις της απερχόμενης Αντιπεριφερειάρχη Ελ. Παναγιωτίδου: Πολιτικά Ανήθικη και με σκοπιμότητα η στάση του Περιφερειάρχη.-ΒΙΝΤΕΟ

.

.

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Δηλώσεις της απερχόμενης Αντιπεριφερειάρχη Ελ. Παναγιωτίδου: Πολιτικά Ανήθικη και με σκοπιμότητα η στάση του Περιφερειάρχη.-ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις στο Ράδιο Φλώρινα έκανε η απερχόμενη Αντιπεριφερειάρχη Ελ. Παναγιωτίδου σχετικά με τον τρόπο για τον οποίο ενημερώθηκε για την αποχώρηση της  από την θέση της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας.
Η Ελ. Παναγιωτίδου δήλωσε ότι πραγματικά στην Δυτική Μακεδονία έγινε ανατροπή: εγαθίδρυσε με την επίφαση της διαβούλευσης ένα πρωτόγνωρο κώδικα πολιτικής ηθικής, επιβαιώνοντας την αίσθηση του κόσμου ότι η ήττα αυτής της προσπάθειας θα είναι τόσο πανηγυρική όσο και η νίκη της.

Για την  στάση του επικεφαλής του συνδυασμού ανέφερε ότι ήταν προσωπικά και πολιτικά ανήθικη, απαξιώνει πρωτίστως τους πολίτες και διατηρεί  τους προβληματισμούς της σχετικά με τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί.
Ωστόσο άφησε υπονοούμενα και για ανεξαρτητοποίηση.