ΦΛΩΡΙΝΑ Ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος και μέλη της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Προέδρων Κοινοτήτων συναντήθηκαν με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Σκουρλέτη Πάνο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος και μέλη της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Προέδρων Κοινοτήτων συναντήθηκαν με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Σκουρλέτη Πάνο

.

.

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος και μέλη της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Προέδρων Κοινοτήτων συναντήθηκαν με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Σκουρλέτη Πάνο

Ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος  και  μέλη της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Προέδρων Κοινοτήτων μεταξύ των οποίων ο Πρόδρος κ. Σουμπάσης Αντώνιος, ο κ.Χάιδας Κωνσταντίνος, ο κ. Σταυρουλάκης Σταύρος, ο  κ.Ριζάρης Αριστείδης και η κ. Δούκα Βαρβάρα την Τετάρτη 22.02.2017 συναντήθηκαν με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Σκουρλέτη Πάνο στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα οικονομικής φύσεως και συνταξιοδοτικά,τα οποία  αφορούν τις χορηγίες των τέως Προέδρων Κοινοτήτων.
Ο Υπουργός κ. Σκουρλέτης Πάνος  άκουσε με προσοχή τα αιτήματα της Ομοσπονδίας, τα οποία  λόγω συναρμοδιότητας των Υπουργείων Οικονομικών και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, θα  ξανασυζητηθούν με εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων φορέων και οργανισμών.