ΦΛΩΡΙΝΑ Βράβευση εθελοντών αιμοδοτών και ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών (video, pics) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Βράβευση εθελοντών αιμοδοτών και ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών (video, pics)

.

.

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Βράβευση εθελοντών αιμοδοτών και ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών (video, pics)

Δεκάδες εθελοντές αιμοδότες με πολυετή προσφορά τιμήθηκαν από το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Φλώρινας, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στη δωρεά μυελού των οστών.

Στη Φλώρινα, 19.000 άτομα έχουν δώσει αίμα, από μία έως και 65 φορές, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η προϊσταμένη της αιμοδοσίας, Θεοδώρα Καμπέρη. Παράλληλα, δεκάδες είναι και οι σύλλογοι εθελοντών αιμοδοτών που διοργανώνουν σε τακτά διαστήματα εθελοντική αιμοδοσία και συνεργάζονται με το αντίστοιχο τμήμα του νοσοκομείου.

Στο θέμα της δωρεάς μυελού των οστών αναφέρθηκε η επιμελήτρια της αιμοδοσίας, Βασιλική Ηλιάδη.

Εκτός από τους ιδιώτες εθελοντές, τιμήθηκε επίσης και ο σύλλογος εθελοντών του ΤΕΙ.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο βουλευτής Φλώρινας Κωνσταντίνος Σέλτσας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αντωνιάδης, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας, Άρης Αριστείδου και ο διοικητής του νοσοκομείου Νικόλαος Κοτοπούλης.