ΦΛΩΡΙΝΑ Οι οικονομολόγοι δικαίωσαν με την ψήφο τους τις δυνάμεις εκείνες που πραγματικά προσπαθούν και πετυχαίνουν τους στόχους που καθορίζουν απ’ την αρχή - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Οι οικονομολόγοι δικαίωσαν με την ψήφο τους τις δυνάμεις εκείνες που πραγματικά προσπαθούν και πετυχαίνουν τους στόχους που καθορίζουν απ’ την αρχή

.

.

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Οι οικονομολόγοι δικαίωσαν με την ψήφο τους τις δυνάμεις εκείνες που πραγματικά προσπαθούν και πετυχαίνουν τους στόχους που καθορίζουν απ’ την αρχή

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, εκφράζει την μεγάλη ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2016 για την ανάδειξη της νέας Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, που της έδωσε την απόλυτη πλειοψηφία με ποσοστό 57,6 % και στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων με ποσοστό 56,44 %.
Οι οικονομολόγοι δικαίωσαν με την ψήφο τους τις δυνάμεις εκείνες που πραγματικά προσπαθούν και πετυχαίνουν τους στόχους που καθορίζουν απ’ την αρχή, τόσο όσον αφορά την προβολή και καθιέρωση του θεσμοθετημένου ρόλου του Οικονομικού Επιμελητηρίου, όσο και την προσπάθεια ανάδειξης του ανθρώπινου δυναμικού του Επιμελητηρίου.
Αυτή η προσπάθεια που τιμήθηκε από τα μέλη μας, θέλουμε να τη συνεχίσουμε και στην επόμενη περίοδο συνεργαζόμενοι με όλους τους τοπικούς φορείς και με τη συμμετοχή και ενεργοποίηση των συναδέλφων να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων που αφορούν την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Επιδίωξή μας η επαγγελματική κατοχύρωση και προστασία όλων των οικονομολογικών δραστηριοτήτων, γεγονός που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων οικονομολόγων.
Τα προβλήματα είναι κοινά και η αντιμετώπισή τους χρειάζεται τη συνεργασία όλων.
Ευχαριστούμε τα μέλη που μας τίμησαν με την ψήφο τους και διαβεβαιώνουμε ότι η ΔΗ.ΚΙ.Ο. θα είναι συνεπής με τις προεκλογικές δεσμεύσεις για ένα δυναμικό, διεκδικητικό και δημιουργικό Οικονομικό Επιμελητήριο.


Με εκτίμηση
          Για την ΔΗΚΙΟ
     Δυτικής  ΜακεδονίαςΕμμανουήλ Καρακάσης