ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Δήμος Αμυνταίου ανακοινώνει την ένταξη της Πράξης «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο Δήμος Αμυνταίου ανακοινώνει την ένταξη της Πράξης «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ»

.

.

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Ο Δήμος Αμυνταίου ανακοινώνει την ένταξη της Πράξης «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ»

       
 Ο Δήμος Αμυνταίου ανακοινώνει την ένταξη της Πράξης
«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ»
          στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα « Δυτική Μακεδονία 2014 -2020»
Η Πράξη, η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ, αποτελείται από τα εξής δύο Υποέργα:

Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης οικισμού Τ.Κ. Κέλλης.
Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης οικισμού Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα.
Συνολικά και στα δύο δίκτυα θα κατασκευαστούν και θα αναβαθμιστούν περίπου 37,5 χιλιόμετρα αγωγών ύδρευσης, συνολικής δαπάνης 2.908.870,97 €.
Το εγκριθέν έργο αποτελεί επιστέγασμα των συντονισμένων προσπαθειών των υπηρεσιών του Δήμου Αμυνταίου και της Δημοτικής Αρχής με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ώστε η μελέτη που συντάχθηκε άμεσα και έγκαιρα από την Δημοτική Αρχή να τύχει της άμεσης ένταξης της και να ξεκινήσει η υλοποίηση της από το ερχόμενο καλοκαίρι.
Τα δύο αυτά Υποέργα αποτελούν έργα ζωτικής σημασίας για του κατοίκους των οικισμών της Κέλλης και του Αγίου Παντελεήμονα. Αποτελούν μία ακόμα ενέργεια της Δημοτικής Αρχής για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας σε δύο εύρωστους πληθυσμιακά οικισμούς, με σκοπό τόσο την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών ύδρευσης όσο και την βέλτιστη διαχείριση του υδατικού αποθέματος της περιοχής.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ