ΦΛΩΡΙΝΑ Επισκέψεις του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Επισκέψεις του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη

.

.

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Επισκέψεις του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη

Ο Βουλευτής Αντωνιάδης Γιάννης κατά το χρονικό διάστημα από 30/9 έως 2/10/2016  πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων στις τοπικές κοινότητες Ιτέας και Μελίτης καθώς και στη Εμποροπανήγυρη Αμυνταίου. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ενημερώθηκε από φορείς και κατοίκους και συζήτησε διάφορα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινότητες.


Στην Αμύνταιο  συναντήθηκε με εκθέτες και ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων και επισκέπτες . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Αμύνταιο   επισκέφτηκε το περίπτερο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αμυνταίου ΄΄ Μαζί για Ζωή ΄΄ και συναντήθηκε με την Πρόεδρο κ. Γρομπανοπούλου Γεωργία , όπου και ενημερώθηκε για τις δράσεις του συλλόγου αλλά  και για την πρωτοβουλία  να πραγματοποιήσει δειγματοληψίες για εγγραφή εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών κατά τη διάρκεια του πανηγυριού. Ο κ βουλευτής συνεχάρη το Σύλλογο για αυτήν την πρωτοβουλία αλλά και για όλες τις δράσεις τους.
Οι επισκέψεις του βουλευτή θα συνεχιστούν και σε άλλες τοπικές κοινότητες και συλλόγους του νομού.