ΦΛΩΡΙΝΑ Σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου αποκλειστικά η συλλογή κατακείμενων ξύλων στο λόφο του Αγίου Παντελεήμονα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου αποκλειστικά η συλλογή κατακείμενων ξύλων στο λόφο του Αγίου Παντελεήμονα

.

.

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου αποκλειστικά η συλλογή κατακείμενων ξύλων στο λόφο του Αγίου Παντελεήμονα

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 δεν πραγματοποιήθηκε η διαδικασία περισυλλογής κατακείμενων ξύλων από το χώρο του εκτροφείου του λόφου Αγίου Παντελεήμονα.

Σας γνωρίζουμε ότι μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Φλώρινας – Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, δόθηκε σχετική έγκριση - για δεύτερη φορά - από τη Διεύθυνση Δασών Φλώρινας, για επανάληψη της προαναφερόμενης διαδικασίας.
Έτσι, κάθε ενδιαφερόμενος δημότης Φλώρινας μπορεί να συλλέξει κατακείμενα καυσόξυλα από το χώρο εντός του εκτροφείου Αγίου Παντελεήμονα αποκλειστικά στις 16 Οκτωβρίου 2016 (ημέρα Κυριακή) και ώρες 08:30 – 14:30.
Σε περίπτωση που επικρατήσουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες (βροχοπτώσεις κ.ά.) η προαναφερόμενη διαδικασία θα αναβληθεί και θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.
Η όλη διαδικασία θα γίνει υπό την παρούσα και την επίβλεψη της Δασικής Υπηρεσίας.


Ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας


Νικόλαος Αλεξιάδης