ΦΛΩΡΙΝΑ Ο πολυτάλαντος ρώσος καλλιτέχνης Anatoliy Vishnakov στα «Πολιτιστικά Δρώμενα 2016» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο πολυτάλαντος ρώσος καλλιτέχνης Anatoliy Vishnakov στα «Πολιτιστικά Δρώμενα 2016»

.

.

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Ο πολυτάλαντος ρώσος καλλιτέχνης Anatoliy Vishnakov στα «Πολιτιστικά Δρώμενα 2016»

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Μουσικής του συλλόγου Μουσικών Φλώρινας που εντάσσεται στα «Πολιτιστικά Δρώμενα 2016» του Δήμου Φλώρινας και του ΝΠΔΔ φιλοξενείται ο πολυτάλαντος ρώσος καλλιτέχνης  Anatoliy Vishnakov, ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος «Galactic Federation» και θεσπιστή της ορθόδοξης ροκ μουσικής παγκοσμίως.
Λίγα Λόγια για τον καλλιτέχνη
Η ιδέα του αυτή ήταν επαναστατική και καινοτόμα για την εποχή του, καθώς επρόκειτο για μία νέα τάση στη μοντέρνα μουσική, όπου το συγκρότημά του έγινε μία εναλλακτική στην πνευματική φτωχοποίηση της ρώσικης βιομηχανίας της ψυχαγωγίας και της ροκ σκηνής.
Το συγκρότημά του προσκαλείται σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, συμμετέχει σε φεστιβάλ και δίνει ρεσιτάλ  στη Ρωσία και στο εξωτερικό.
Υπό την καθοδήγηση του  Anatoliy το συγκρότημα εργάστηκε με τον τρόπο του από μικρές αίθουσες μέχρι σε μεγάλα στάδια, από σκληρή ροκ μουσική μέχρι συμφωνικές ορχήστρες και τώρα αναμιγνύουν μια ποικιλία από διαφορετικά στυλ στα άλμπουμ τους και τις συναυλίες τους αφήνοντας την κύρια ιδέα αμετάβλητη.
Είναι το μοναδικό συγκρότημα που έχει πάρει τις ευλογίες από τους πατριάρχες της Ρωσίας και της Ιερουσαλήμ και εκτός των πολλών βραβείων που έχει αποσπάσει το σημαντικότερο και κυριότερο είναι αυτό του Προέδρου της Ρωσίας, κ. Βλαντιμίρ Πούτιν που τον αναδεικνύει και τον τιμά ως Πατριώτη της Ρωσίας.