ΦΛΩΡΙΝΑ Αυτοκτόνησε ο Κυριάκος Μαμιδάκης λίγο μετά την πτώχευση της Jetoil - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Αυτοκτόνησε ο Κυριάκος Μαμιδάκης λίγο μετά την πτώχευση της Jetoil

.

.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Αυτοκτόνησε ο Κυριάκος Μαμιδάκης λίγο μετά την πτώχευση της Jetoil

Νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε από τον οικιακό βοηθό ο οποίος ειδοποίησε το γαμπρό του γύρω στις δυο μετά το μεσημέρι, στο σπίτι του στο Διόνυσο ο 84χρονος επιχειρηματίας Κυριάκος Μαμιδάκης, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας πετρελαιοειδών Jetoil που πριν μερικές ημέρες είχε υποβάλει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99.Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δίπλα στον Κ. Μαμιδάκη  βρέθηκε ένα περίστροφο ενώ ο ίδιος φέρει ένα και μοναδικό τραύμα στο κεφάλι, γεγονός που κάνει την αστυνομία να θεωρεί πώς πρόκειται για αυτοκτονία.

Το βιογραφικό του Κ. Μαμιδάκη

Γεννήθηκε στο χωριό ΑΝΩΣΚΕΛΗ της επαρχίας Κισσάμου του νομού Χανίων Κρήτης το 1932, από τους Αλέξανδρο και Ειρήνη Μαμιδάκη.

Τελείωσε την Εμπορική Σχολή το 1951 και παρακολούθησε δι’ αλληλογραφίας και ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του Κολλεγιακού School of Career του LSE. Ξεκίνησε να εργάζεται το 1952 δίπλα στον θείο του Γ. Ι. Μαμιδάκη στην Εμπορία Πετρελαιοειδών.

Το Νοέμβριο του 1968 μαζί με τα αδέρφια του Γιώργο και Νίκο προχώρησαν σε δικές τους δραστηριότητες ιδρύοντας τη JETOIL