ΦΛΩΡΙΝΑ Με τουρνουά ποδοσφαίρου ξεκίνησαν χθες οι διήμερες εκδηλώσεις «Λεσπουρίδεια 2016» που διοργανώνει ο ΑΜΣ Δόξα Κολχικής-βίντεο-φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Με τουρνουά ποδοσφαίρου ξεκίνησαν χθες οι διήμερες εκδηλώσεις «Λεσπουρίδεια 2016» που διοργανώνει ο ΑΜΣ Δόξα Κολχικής-βίντεο-φώτο

.

.

Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Με τουρνουά ποδοσφαίρου ξεκίνησαν χθες οι διήμερες εκδηλώσεις «Λεσπουρίδεια 2016» που διοργανώνει ο ΑΜΣ Δόξα Κολχικής-βίντεο-φώτο


 Με τουρνουά ποδοσφαίρου ξεκίνησαν χθες οι διήμερες εκδηλώσεις «Λεσπουρίδεια 2016» που διοργανώνει ο ΑΜΣ Δόξα Κολχικής, στη μνήμη του αθλητή Παύλου Λεσπουρίδη.
Στο τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του χωριού, συμμετείχαν η Δόξα Κολχικής, ο Μέγας Αλέξανδρος Περάσματος και οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ Φλώρινα.


Παράλληλα, τιμήθηκαν για την μακροχρόνια και πολύπλευρη προσφορά τους στο σύλλογο ο Νίκος Τριανταφυλλίδης και ο Γεώργιος Κεσίδης.

Τιμητικές πλακέτες έλαβαν επίσης ο πρόεδρος του Συνδέσμοτ Διατητών Φλώρινας Θωμάς Κωνσταντίνου και εκπρόσωποι των ομάδων. Τις απονομές έκαναν ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φλώρινας Νίκος Μουρατίδης.

Σήμερα, Σάββατο 16 Ιουλίου, στις 21.00 στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί γλέντι με τους Παναγιώτη Χωλόπουλο, Δημήτρη Αθανασίου, Γιώργο Σκοπάκη, Πόλυ Σταματίδη και Νίκο Αφεντουλίδη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.