ΦΛΩΡΙΝΑ Σύλλογος Ποντίων Λεβαίας:1ο Ποντιακό Συναπάντημα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Σύλλογος Ποντίων Λεβαίας:1ο Ποντιακό Συναπάντημα

.

.

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Σύλλογος Ποντίων Λεβαίας:1ο Ποντιακό Συναπάντημα

Ο Σύλλογος Ποντίων Λεβαίας, με αφορμή τα 30 χρόνια του Συλλόγου, σας προσκαλεί στο 1ο Ποντιακό Συναπάντημα στις 30 και 31 Ιουλίου στην Λεβαία. Σένα πρόγραμμα γεμάτο διασκέδαση και ταυτόχρονα με πολύ αγάπη και σεβασμό στην παράδοση του Πόντου.






Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 18:00 με την αναβίωση παιχνιδιών στις γειτονιές ενώ ταυτόχρονα θα γίνει η έκθεση βιβλίου του Γεώργιου Κοτζαερίδη . Στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη και στις 21:30 θα παρουσιαστούν Ποντιακοί χοροί από τους Ποντιακούς Συλλόγους της περιοχής και συγκεκριμένα της Λεβαίας,του Αμυνταίου, του Φιλώτα του Ροδίτη Κοζάνης και του Βεγόρα. Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ποντιακό γλέντι με τον Δ.Παυλίδη και την Δ.Παπαγερίδου. Κυριακή 31 Ιουλίου και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί τελετή επιμνημόσυνης δέησης στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου. Τέλος στις 20:00,η θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Λεβαίας, θα παρουσιάσει την Ποντιακή παράσταση "Έναν ημέραν σον χωρίον",στην οποία συμμετέχει και το εφηβικό τμήμα του Συλλόγου. Μετά το τέλος της παράστασης θα υπάρχει μπουφές με ποντιακά εδέσματα . Μικροί και μεγάλοι είστε όλοι καλεσμένοι. Σας περιμένουμε (Συνδιοργανωτές Δήμος Αμυνταίου- ΔΗ.ΚΕ.Α)