ΦΛΩΡΙΝΑ Δυναμική η παρουσία της ομάδα στίβου της ΓΕΦ στα 5α Τιτάνεια - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Δυναμική η παρουσία της ομάδα στίβου της ΓΕΦ στα 5α Τιτάνεια

.

.

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Δυναμική η παρουσία της ομάδα στίβου της ΓΕΦ στα 5α Τιτάνεια

Δυναμική η παρουσία της ομάδα στίβου της ΓΕΦ στα 5α Τιτάνεια που διεξήχθησαν την Κυριακή 5/06/2016 στην Ηγουμενίτσα. Η ΓΕΦ με 15 αθλητές κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλά σωματεία που συμμετείχαν στους αγώνες.
Στην κατηγορία 50μ. μίνι, η αθλήτριά μας Αγγελική Σαϊλάκη κατάκτησε την 3η θέση ανάμεσα σε 60 αθλήτριες.

Η Μάστορα Κωνσταντίνα  μετά από μία συναρπαστική κούρσα στα 600μ μίνι ,τερμάτισε στη 2η θέση με χρόνο 2΄,01. Στη 2η θέση στα 100μ βρέθηκε ο Πανελληνιονίκης μας Βοσκόπουλος Ιωάννης, ο οποίος κάνει την προετοιμασία του για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Εφήβων που θα διεξαχθεί στις Σέρρες τον επόμενο μήνα. Στο μήκος και στα 600μ η πολλά υποσχόμενη Παπούλκα Κυριακή πήρε την 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Η αθλήτρια προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Κορασίδων στα Τρίκαλα και στο Πανελλήνιο Παγκορασίδων στην Καβάλα. Στην 4η θέση βρέθηκαν οι αθλητές μας: Νίκου Αντώνης στα 60μ Π/Πα με χρόνο 8,57, ο Στεφανίδης Δημήτρης  στο μήκος με άλμα 4,70μ και ο Μαρίνης Παντελεήμων που κατέρριψε το ρεκόρ του στη σφαιροβολία κατά 1μ. Η προηγούμενη επίδοση του αθλητή ήταν 10,58μ. Επίσης θέση στη δεκάδα πήραν οι: Μπέλλη Χρύσα, Ανδρεοπούλου Αναστασία και Μάστορα Βάγια στο μήκος, στα 60μ ο Χάσος Γρηγόρης, στα 200μ  ο Νάκης Αχιλλέας, στα 60μ η Νίκου Ελένη και ο Τραϊανός Παντελής στα 200μ και 100μ. Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της ΓΕΦ. Τα καλύτερα έρχονται!!