ΦΛΩΡΙΝΑ - Εκδηλώσεις στο Γυμνάσιο Παπαγιάννη - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : - Εκδηλώσεις στο Γυμνάσιο Παπαγιάννη

.

.

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

- Εκδηλώσεις στο Γυμνάσιο Παπαγιάννη

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2015-16
Παρουσία τοπικών αρχών, του προϊσταμένου Δ/βάθμιας εκπ/σης Ν. Φλώρινας κου Ιωάννου Παύλου, της σχολικής Συμβούλου Φιλολόγων κ. Πολατίδου Άννας, του υπευθύνου πολιτι-στικών προγραμμάτων Δ/βάθμιας εκπ/σης Ν. Φλώρινας κου Ταμουτσέλη Νίκου και του συ-νόλου των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του Γυμνασίου, πραγματοποιήθηκαν πολι-τιστικές εκδηλώσεις στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της κοινότητας Παπαγιάννη και στην πλατεία του χωριού το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαΐου 2016.Οι μαθητές της Γ΄τάξης παρουσίασαν την αποχαιρετιστήρια γιορτή τους .
1) Παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη (διασκευασμένη) από τη Φιλόλογο κα. Βέργα Αναστασία. Στην παράσταση συμμετείχαν και οι μαθήτριες της Α’ τάξης.
2) Μουσική εκδήλωση με τραγούδια και χορό. Στην κιθάρα ο καθηγητής  μουσικής             κος Λαέρτης Κούλης.
Η παράσταση συγκίνησε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
3) Παράλληλα οι μαθητές της Β’ τάξης στα πλαίσια της βιωματικής δράσης, Πολιτισμός και Τέχνη με θέμα «Παραδοσιακοί χοροί και ενδυμασίες της περιοχής μας» χόρεψαν στην πλατεία του χωριού με τη συνοδεία της μπάντας «Μουσικόραμα» τοπικούς παραδοσιακούς χορούς Εντυπωσίασαν οι παραδοσιακές στολές και οι χορευτικές ικανότητες των μαθητών-χορευτών. Υπεύθυνος ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής κος Στυλιανίδης Ιωάννης.
Οι μαθητές καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.
Ευχαριστούμε θερμά τη μουσική μπάντα «Μουσικόραμα» για τη δωρεάν ευγενική συμμε-τοχή και παρουσία τους στο χορευτικό δρώμενο.
Θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο της κοινότητας Παπαγιάννη καθώς και στον Πολιτιστικό σύλλογο του χωριού για την παραχώρηση της θαυμάσιας αίθουσας της κοινότητας για τις εκδηλώσεις μας.