ΦΛΩΡΙΝΑ Βράβευση μαθητών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων Ν. Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Βράβευση μαθητών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων Ν. Φλώρινας

.

.

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Βράβευση μαθητών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων Ν. Φλώρινας

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στις 5.30 μμ στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των διακριθέντων μαθητών και μαθητριών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Φλώρινας που συμμετείχαν στους μαθητικούς διαγωνισμούς «Παιχνίδι και Μαθηματικά», «Ο ΘΑΛΗΣ», «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και «ΥΠΑΤΙΑ» και «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» του Παραρτήματος Ημαθίας.
Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος θα ήθελε να δώσει θερμα συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς. Τους εύχεται να συνεχίσουν τις προσπάθειες για ακόμα υψηλότερες διακρίσεις.
Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό όλων των σχολείων που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς και που συνέδραμαν ουσιαστικά στην πραγματοποίησή τους.
Τέλος να ευχαριστήσει την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας για την υποστήριξη και την άριστη συνεργασία της.

Η Διοικούσα Επιτροπή
του Παραρτήματος Φλώρινας