ΦΛΩΡΙΝΑ 9μελής αποστολή του ΑΟΦ στο ski C.Balkan Cup Mavrovo-Fyrom - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: 9μελής αποστολή του ΑΟΦ στο ski C.Balkan Cup Mavrovo-Fyrom

.

.

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

9μελής αποστολή του ΑΟΦ στο ski C.Balkan Cup Mavrovo-Fyrom

Με 6 αθλήτριες και 2 συνοδούς παρευρέθηκε στο Mavrovo FYROM,  o Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας και  έλαβε μέρος στο Continental-Balkan Cup ski Δρόμων Αντοχής το τριήμερο 21-23/3/16.Οι αθλήτριες αγωνίστηκαν σε μια απαιτητική  πίστα, με δύσκολο αργό χιόνι  και υψόμετρο 1750μ. την πρώτη ημέρα στα 5 χλμ, τερματίζοντας με δύναμη ψυχής, ενώ παράλλαλα με τις επιδόσεις τους κατάφεραν να πετύχουν πολύ καλούς  FIS points.
.Την δεύτερη μέρα των αγώνων, το αγώνισμα των 5χλμ δεν πραγματοποιήθηκε δυστυχώς, αφου μετά από μια ολονύχτια συνεχόμενη βροχόπτωση, σε συνδιασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, το χιόνι των 40cm εξαφανίστηκε.
Οι αθλήτριες που έλαβαν μέρος στην αποστολή ήταν:ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΡΑΦΑΕΛΛΑ-ΤΙΤΑ ΝΕΦΕΛΗ-ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΑ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΥΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΑΕΛΑ.Προπονητής:ΤΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-Αρχηγός:ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ.
Για τα αποτελέσματα:www.fis-ski.com
Foto:Official site AOF: www.aoflor.gr