ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ

.

.

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ

Σε μία προσπάθεια να δοθεί ο χρόνος και η δυνατότητα στον Πρόεδρο της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκη –όπως ο ίδιος έχει ζητήσει από το συνδικάτο- προκειμένου να συζητήσει με τον αρμόδιο Υπουργό τα ζητήματα που έχει βάλει το Σωματείο, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αναστέλλει (από την Παρασκευή 5/2/2016) τα απεργιακά μέτρα που από τις 20 Ιανουαρίου εφαρμόζονται με απόλυτη επιτυχία καθώς έτυχαν της συντριπτικής στήριξης των εργαζόμενων.

Η απόφαση για εφαρμογή των μέτρων είχε ληφθεί στο πλαίσιο έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με αιχμή του δόρατος τις  τελευταίες εξελίξεις (Ασφαλιστικό – μείωση του πλαφόν –έλλειψη προσωπικού/προσλήψεις) που φέρνουν νέες δυσχέρειες για τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ.
Η μελλοντική στάση του Σωματείου –μετά την αναστολή των απεργιακών μέτρων-  θα καθοριστεί ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν και για τις οποίες οι εργαζόμενοι θα ενημερώνονται, άμεσα.