ΦΛΩΡΙΝΑ Πολιτιστικός Σύλλογος Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας:ΔΙΑΜΑΡΥΡΙΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Πολιτιστικός Σύλλογος Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας:ΔΙΑΜΑΡΥΡΙΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

.

.

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Πολιτιστικός Σύλλογος Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας:ΔΙΑΜΑΡΥΡΙΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κοινοποίηση προς
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Δήμο Εορδαίας
Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας
Ασφάλεια Πτολεμαΐδας
ΔΙΑΜΑΡΥΡΙΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

      Έχουν ήδη συμπληρωθεί 3 χρόνια (!!!) από όταν συνέβη η πρώτη παραβίαση σπιτιού με επακολουθήσασα κλοπή στη Βλάστη. Έκτοτε και μέχρι σήμερα έχουν παραβιαστεί με σκοπό την κλοπή περίπου 100 σπίτια (!!!!!).Δυστυχώς όμως παρά τις καταγγελίες των πολιτών στην αστυνομία καμία πρόοδος μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
   Οι Βλατσιώτες ανάστατοι και τρομοκρατημένοι, αισθάνονται εκτεθειμένοι και αβοήθητοι μπροστά στον κίνδυνο τόσο της λεηλασίας της περιουσίας τους αλλά και της προσβολής της σωματικής τους ακεραιότητας  και της ζωής τους , αφού οι δράστες ξεδιάντροπα, ανενόχλητοι τόσα χρόνια, μπαίνουν στα σπίτια και όταν οι ιδιοκτήτες είναι μέσα και κοιμούνται με κίνδυνο από στιγμή σε στιγμή να συμβεί το μοιραίο και να θρηνήσουμε θύματα.
    Στην κοινωνία μας επικρατεί ο τρόμος και ο θυμός.
    Εάν αυτή η προσβλητική προς κάθε πολίτη της Βλάστης αναρχία, λόγω της αδυναμίας της πολιτείας να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την τάξη έναντι των κακοποιών στοιχείων, συνεχιστεί, τότε θα εγγραφεί με μελανά γράμματα της ελληνικής πολιτείας η ερήμωση ενός τόπου με μεγάλη ιστορία!
       Παρακαλούμε θερμά, να  αναλάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να βοηθηθούν και ενισχυθούν στο έργο τους οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές ώστε να περιφρουρηθεί επιτυχώς, η τάξη και η ασφάλεια της Βλάστης, να εντοπιστούν και συλληφθούν οι δράστες που λυμαίνονται ανενόχλητοι τις περιουσίες μας.
Με Αγωνία
Οι υπογράφοντες για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας

Πρόεδρος Γ.Γραμματέας
Γαλάνος Κωνσταντίνος Μανίκας Περικλής