ΦΛΩΡΙΝΑ Ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας

.

.

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας

Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας καταδικάζει τον προπηλακισμό του βουλευτή Κουμουτσάκου Γεώργιου, εκφράζει την συμπάθεια και συμπαράσταση στον βουλευτή αλλά και σε όλους τους βουλευτές απ’όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος για να διαδηλώσουν υπέρ των Εθνικών δικαίων.
Αποτελεί προσβολή στην μνήμη των νεκρών μας η εμμονή του κυρίου Φίλη στις ανιστόρητές του απόψεις περί άρνησης της γενοκτονίας του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Άσχετα αν αυτές οι απόψεις εκφράζονται από πρόθεση ή επιπολαιότητα δίνουν επιχειρήματα στην απέναντι πλευρά να κατεδαφίσουν κομμάτια τις ιστορίας μας.
Είδαμε με τι ενθουσιασμό υποδέχτηκε ο Τουρκικός τύπος στα πρωτοσέλιδά του τις δηλώσεις Φίλη.

Δυστυχώς το θέμα έχει ξεφύγει. Η μόνη αξιοπρεπής λύση που θα μπορούσε να αποκαταστήσει εν μέρει τη ζημιά που έχει γίνει στα εθνικά μας θέματα είναι η παραίτηση.

Και επειδή ο Υπουργός δεν έχει την ευαισθησία να το πράξει από μόνος του μη επιθυμώντας να αποχωριστεί την γλυκιά καρέκλα της εξουσίας.
ΖΗΤΑΜΕ
 από τον πρωθυπουργό των Ελλήνων κύριο Αλέξη Τσίπρα να απαιτήσει την  παραίτησή του.


Το Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας