ΦΛΩΡΙΝΑ Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αρμενοχωρίου ευχαριστεί - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αρμενοχωρίου ευχαριστεί

.

.

Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αρμενοχωρίου ευχαριστεί

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αρμενοχωρίου ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους εσάς που με την παρουσία σας τιμήσατε την προσπάθεια μας και επισκεφτήκατε τα περίπτερα μας στην εμποροπανήγυρη στο Αρμενοχώρι, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην εκπλήρωση των στόχων μας, με κυρίαρχο την αγορά των όλων των σχολικών ειδών στα παιδιά του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου του χωριού μας στο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς.Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Φλώρινας για την παραχώρηση του χώρου, τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς συμβούλους του χωριού που στάθηκαν δίπλα μας παρέχοντας οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστήκαμε, καθώς και φορείς και Συλλόγους του χωριού για την υλικοτεχνική υποστήριξη.


Τέλος,  να  ευχαριστήσουμε τους γονείς και όχι μόνο που με εθελοντική εργασία και αφιέρωση προσωπικού χρόνου συμμετείχαν ενεργά όλο αυτό το διάστημα.
 Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου με υγεία.

Με τιμή το Δ.Σ.