ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ κ ΠΕΡΙΞ: Καλούμε το ΚΤΕΛ Φλώρινας να συζητήσει και να συνεργαστεί με την Περιφέρεια ,τον Δήμο Αμυνταίου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ κ ΠΕΡΙΞ: Καλούμε το ΚΤΕΛ Φλώρινας να συζητήσει και να συνεργαστεί με την Περιφέρεια ,τον Δήμο Αμυνταίου

.

.

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ κ ΠΕΡΙΞ: Καλούμε το ΚΤΕΛ Φλώρινας να συζητήσει και να συνεργαστεί με την Περιφέρεια ,τον Δήμο Αμυνταίου

 Μετά από συνεχείς καταγγελίες Μαθητών ,Καταναλωτών ,Κατοίκων , αλλά και του ιδίου του Προέδρου του Τ.Δ. Λεχόβου. Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε την συνεχή συρρίκνωση δρομολογίων από το Τ.Δ. Λεχόβου προς την πόλη του Αμυνταίου.
     Δυστυχώς οι αποφάσεις σας αυτές  πλήττουν άμεσα την αγορά της πόλης μας και έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην επιχειρηματικότητα της, στους δύσκολους καιρούς της κρίσης που ζούμε.

    Πιστεύουμε πως κάποιοι σχεδιασμοί πρέπει να γίνονται  όχι με μόνο γνώμονα το κέρδος αλλά και το κοινό καλό, όπως πολλές φορές έχουμε πράξει και εμείς το ίδιο .
       Θεωρούμε αδιανόητο μια πόλη –έδρα δήμου να μην έχει καθημερινή επαφή με τα μεγάλα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Αμυνταίου.
   Καλούμε το ΚΤΕΛ Φλώρινας να συζητήσει και να συνεργαστεί με την Περιφέρεια ,τον Δήμο Αμυνταίου καθώς και τους  φορείς της περιοχής Αμυνταίου στην αναζήτηση μιας λύσης πού θα αποδώσει  τα  θετικότερα αποτελέσματα  για όλους τους εμπλεκόμενους .
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      Μπούτσης Βασίλης                                    Σοφία Λοβάτση